Opsturen & Verzending

Opsturen & Verzending

Wij leggen u graag alles uit met betrekking tot het opsturen pakketten naar ons en hoe wij pakketten naar u retourneren.

Opsturen naar ons

Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken om uw pakket op te sturen. Daarom bieden wij u twee opties: gebruik ons antwoordnummer of maak gebruik van de Haal & Breng Service.

Envelop met antwoordnummer

U kunt bij ons een envelop met antwoordnummer opvragen óf zelf een envelop gebruiken en ons antwoordnummer daarop noteren.

Door gebruik te maken van ons antwoordnummer wordt het pakket direct en automatisch naar ons toegestuurd.

Vermeld het volgende adres op uw envelop:

Antwoordnummer 70173
3070 VB ROTTERDAM
Nederland

Haal & Breng Service

Via de Haal & Breng Service kunt u een afhaalopdracht inplannen bij DHL. U kiest zelf de datum en locatie waar DHL het pakket komt afhalen. DHL neemt het verzendlabel mee om het pakket te verzenden. U hoeft er alleen voor te zorgen dat het pakket klaar staat om mee te nemen.

Verzending naar u

Wij versturen elk pakket via DHL terug naar de klant. Elk pakket dat wij versturen wordt de eerstvolgende werkdag tussen 8:00 en 18:00 bezorgd. 

Uw kostbare gereedschap is hiermee in goed handen, want elk pakket is voorzien van een track & trace nummer. Hiermee kunnen we het pakket altijd traceren. We weten van verzending tot bezorging altijd welke bewegingen het pakket maakt.

Veruit de beste slijpservice van Nederland

Schuiven naar boven