Haal & Breng Service

Haal & Breng Service

Ontzorgen is ons doel. Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken om prettig met scherpe messen te werken. Daarom doen wij een stapje extra voor u en introduceren twee manieren om messen naar ons toe te sturen. U kunt gebruik maken van envelop met ons antwoordnummer of kies voor de Haal & Breng Service. Wij halen het pakketje met messen bij u op, slijpen het in ons atelier en brengen het weer naar u.

Hoe dit werkt leggen we uit op deze pagina. 

Het pakket bij u afhalen

Via DHL komen wij uw pakket met messen afhalen in uw kapsalon. U kunt in uw eigen kapsalon blijven en hoeft niet naar het postkantoor.

Via onze site kunt u een slijpopdracht inplannen. Wanneer u deze invult nemen we contact met u op.  In overleg bepalen we de gewenste afhaaldatum. Dit kan elke doordeweekse dag zijn. Wij plannen de pick-up in bij DHL.

DHL komt op de gewenste datum om het pakket af te halen. De chauffeur neemt het verzendlabel mee. U hoeft enkel het pakket klaar te leggen bij de balie.

Voeg bij het pakket een afsprakenkaart o.i.d. met uw gegevens en e-mailadres. Deze hebben wij nodig voor het retourneren en facturatie.

Slijpen in ons atelier & retourneren

Zodra wij het pakket hebben ontvangen gaan wij aan de slag. Het slijpen van uw messen gebeurt in ons eigen atelier. Wij hebben alle benodigdheden om uw messen en barbiersmessen goed scherp te maken.

Zodra alle scharen gereed zijn sturen we het pakket terug.

U heeft het pakket binnen 5 werkdagen retour in uw kapsalon. Heeft u andere wensen (i.v.m. bijvoorbeeld vakanties) meldt dit ons tijdig, dan passen we ons schema hierop aan.

Kosten voor de Haal & Breng Service

Naast gebruikelijke kosten van het slijpen, brengen we de Haal & Breng Service in rekening.

Wij brengen de afhaalkosten in rekening. Dit bedraagt €6,95. 

Messen laten afhalen

Prijzen voor de slijpservice

Veruit de beste slijpservice van Nederland

Schuiven naar boven